Lopen over de grens

Bijzondere post

Dit weekeinde kreeg Melvin wel heel bijzondere post! Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw op de Mount Everest, stuurde haar nieuwste boek “Lopen over de grens” – een prachtig reisverslag van haar Himalaya Trail door Nepal. Bijzondere verhalen over de ontmoetingen met de inheemse mensen vergezeld met mooie foto’s. Een toffe voorbereiding op onze eigen reis in oktober. Lief van Katja om een paar persoonlijke woorden toe te voegen. Melvin was er erg blij mee! Verder stuurde ze nog een streng boeddhistische gebedsvlaggetjes mee. Hij had deze al eerder cadeau gekregen, maar in dit geval waren ze nog gezegend door een lama ook. Misschien niet helemaal respectvol: Melvin maakte er een flinke stoei- en knuffelpartij van, en nu hangen ze kleurrijk op ons terras. Heel erg bedankt Katja! We hopen je nog eens persoonlijk te ontmoeten …

Post voor Melvin

Lopen over de grens

Lopen over de grens

Gebedsvlaggetjes

Gebedsvlaggetjes

Comments (4)

 • Lieve Melvin….voor een bijzonder kind bijzonder post leuk joh. Wat ben ik trots op jou. Heb mijn familie hierover verteld en de reacties waren ook erg leuk…… ze vinden jou wel heel bijzonder en knap dat je dit bedacht hebt!!!! Jij komt er wel xxx Liefs van mij

  Beantwoorden
 • Dag melvin en isabelle,
  Ik zag jouw berichtje op Facebook toevallig. Ik denk dat mijn Witte zusters wel mee willen naaien, zou je het patroon svp willen opsturen naar ons??
  Lapjes hebben we denk ik wel genoeg. Anders komen we ze wel ophalen bij jou.
  De Witte zusters, oftewel de Missiezusters van onze lieve vrouw van afrika, woonden eerst in het klooster Sancta Monica in esch, maar zijn nu oud en met pensioen en wonen daarom nu in Woonzorgcentrum Molenweide te boxtel. Maar ze willen als oud-missionarissen natuurlijk nog wel graag iets nuttigs doen, dit lijkt me een mooi idee.
  Stuur je het svp op naar:
  Missiezusters van OLV van afrika, achterberghstraat 20, 5281 AB Boxtel tav Marina van Dalen, coordinator. Tel 0411-602761.
  Dank en heel veel succes, mede namens de zrs.

  Beantwoorden
 • Hoorde je interview net bij radio 2. Wat goed van je. Een inspiratie voor vele kinderen en ook volwassenen. Zou je graag meehelpen, want wij doen ook regelmatig hulpacties, maar ik moet momenteel voor iemand zorgen die erg ziek is. Ga het zeker even doorgeven in mijn omgeving.
  Heel veel succes met je actie.
  Je bent een kanjer!
  Liefs Marijke

  Beantwoorden
  • Bedankt Marijke en veel beterschap voor diegene die ziek is!!!

   Beantwoorden

Schrijf een reactie