Nominatie voor Brabander van het Jaar

In 2016 was Melvin genomineerd voor de titel “Brabander van het Jaar”. Dit is een eretitel, in het leven geroepen door Omroep Brabant, voor mensen die zich in het afgelopen jaar belangeloos hebben ingezet voor een ander. Toen Omroep Brabant een paar dagen na onze terugkomst uit Nepal met deze verrassing op de stoep stond waren we behoorlijk overdondert! Alle nazorg van dit eerste project was nog in volle gang, en zo was dit een bijzondere kers op de taart!

 

Uiteindelijk ging de titel aan een andere Brabantse kanjer, maar zo als Melvin heel wijs formuleerde: Alle genomineerden hebben het verdient!
De prijsuitreiking op Kasteel Heeswijk was een bijzondere gebeurtenis in bijzijn van de Commissaris van de Koning waar we prachtige mensen hebben mogen leren kennen!

Comments (2)

  • Geweldige aktie… wil graag adres waar ik kan afleveren …ben nog aan t verzamelen, groeten jannie

    Beantwoorden
    • Beste Jannie, bedankt voor je compliment. De inzamelactie voor Syrië is afgelopen. De huidige actie is een knuffel-naai-wedstrijd waarbij mensen zelf een knuffel ontwerpen / produceren, die via Peace by Melvin verkocht worden voor het goede doel. Een inzamelactie voor goederen zullen we voorlopig niet houden. Hartelijke groeten!

      Beantwoorden

Schrijf een reactie