Koop een knuffel van Peace by Melvin

Melvin organiseert knuffel-naai-wedstrijd

In 2017 organiseert Melvin een knuffel-naai-wedstrijd. Enthousiaste creatievelingen kunnen een zelf ontworpen knuffel produceren die via de website van Melvin en op verschillende evenementen verkocht word. Daarmee kunnen hele toffe prijzen gewonnen worden zoals overnachtingen, fotoshoots, workshops en heel veel meer. De opbrengst komt ten goede aan kinderen op het Indonesische eiland Flores die – al of niet tijdelijk – opgevangen moeten worden, omdat de thuissituatie dat vereist. Het gaat om gehandicapte-, wees- en  zieke kinderen uit veelal zeer arme gezinnen. Wil je meedoen of kijken welke bijdrage je aan het project kan leveren klik dan hier. De knuffel-naai-wedstrijd zal het (voorlopig) laatste project van Melvin worden. Na het bezoek aan Indonesië zal Melvin zich eerst maar op de overgang naar de middelbare school concentreren.

Schrijf een reactie