Knuffelverkoop loopt lekker

Een krap half jaar is de knuffel-naai-wedstrijd nu onderweg en heel wat mensen zijn er aardig druk mee! Meer dan 40 knuffels zijn ondertussen aangeleverd, waarvan de helft door klanten van Rijkers Naaimachines. Het sympathieke familiebedrijf uit Veghel had er een eigen wedstrijd aan vastgeknoopt en daar werd gehoor aan gegeven. Ook kocht het team van Rijkers de allereerste knuffel – Naga – voor een jarige collage en droeg daarmee 50 euro aan de verkoop bij. Nog flink wat meer knuffels zijn in de maak, maar ondertussen is de helft van de gemaakte beestjes al weer verkocht, dus meer zelfgemaakte knuffels zijn welkom! Vooral katten-knuffels doen het goed in de verkoop. Nog steeds zijn er fantastische prijzen te winnen. De uitloting hiervan zal eind van het jaar plaats vinden. Kijk hier welke prijzen te winnen zijn. In september is Melvin voor de knuffelverkoop bij het Kiind Festival in Amersfort geweest. Naast enkele nieuwe baasjes voor de prachtige knuffelbeesten hebben we die dag ook hele mooie mensen ontmoet en is er een idee ontstaan voor iets heel bijzonders dat we wellicht binnenkort gaan voorstellen.

Ondertussen liep bij de Jumbo supermarkt in Boxtel Oosterhof een zeer succesvolle emballage actie voor het project en bij de Burda Vriendinnendag in Tilburg wierf Melvin heel wat creatievelingen voor het maken van nog meer knuffels. In oktober had Melvin een stand bij de FeelGood Market in Eindhoven. Hier werden niet alleen maar knuffels verkocht maar ook speculaas. Over deze actie volgt snel een extra bericht.

Ondertussen heeft de opbrengst voor het Kindercentrum Maria Stella Maris op het Indonesische eiland Flores de 900 euro gepasseerd. Echter aangezien Melvin graag voor de kinderen daar een speeltoestel zou willen realiseren is nog veel meer geld nodig. Dus zeg het voort, ook aan de Sint! Op de website zijn hier nog heel veel met liefde gemaakte knuffels te koop en er komen de komende tijd steeds weer nieuwe erbij!

Schrijf een reactie