The making of Cyndanyan

Zoals de weinige onder de mensen die dit lezen, is de kans groot dat jullie mij nog niet kennen: Ik heet namelijk Melvin. Voor het 3e Peace By Melvin project (mocht je niet weten wat de domeinnaam is:  http://www.peacebymelvin.com/) heb ik een knuffel genaaid: Cyndanyan. Eerst dacht ik, best wel lang geleden, zal ik eens een knuffel naaien voor het 3e project! De 1e stap: Tekenen maar! Ik had ook gelijk een naam: Cyndanyan. Toen knipte ik alle vormen om Cyndanyan te maken uit op karton, en maakte eerst zijn twee staarten. Ik kon toen de stof omdraaien (binnen naar buiten, buiten naar binnen), en dat had ik al eerder gedaan voor het 1e project. Maar, ieder zijn eigen steil. Ik knipte eerst alles uit, en daarna maakte ik zijn twee staarten.

Zo, ik ga maar weer eens aan de slag met Cyndanyan!

Toen heb ik alles afgenaaid, en toen hij af was:

Ja, ik geef het toe, dat staat niet op mijn buik geschreven maar op mijn hoofd😉

Ik had in Cyndanyan ZÓ weinig vulling gedaan, dat ik hem toch maar Lapje heb gedoopt 😊.
Hij is zelfs ZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ mooi geworden, dat ik hem van mijn eigen zakgeld voor €25,- gekocht heb!!!!!

Geschreven door Melvin, bedacht door Melvin, ontworpen door Melvin, en nog van alles waar je ‘door Melvin’ achter kan zetten.

Comments (2)

  • Inspiratie voor zovelen om iets te doen voor een ander, ergens op deze wereld, die hulp nodig heeft, door Melvin!!!

    Beantwoorden
    • Dank je Jeannette! Daar doe ik het voor, om kinderen blij te zien! Groetjes, Melvin

      Beantwoorden

Schrijf een reactie