Samenwerking met Brownies and Downies

Dit is echt een fantastische dag voor ons! Vandaag hebben de tot nu toe nog niet verkochte 50 knuffels een fijne (voorlopige) plek gekregen. Een fantastische kans om een mooi nieuw thuis te vinden! Bij Brownies and Downies in Sint-Oedenrode mogen zij de potentiële kopers charmeren in het Huys van Waaren. De knuffels zijn zacht geprijsd omdat dit hun laatste kans op verkoop is voor de reis naar Indonesië. Maar alle prijzen zijn vanaf-prijzen zodat kopers toch de mogelijkheid hebben om het goede doel extra te steunen. Elke cent gaat naar het kindercentrum Maria Stella Maris op Flores. Melvin heeft de etalage mooi aangekleed met veel vrolijk gekleurde knuffels en daarna mochten de overige knuffels hun plek innemen in de winkel naast de Tony’s Chocolonely. Nu alleen hopen dat Melvins liefde voor Tony’s niet op de knuffels heeft afgeverfd en ze ’s nachts in de winkel een zoete ravage aanrichten. Pino mocht het plekje bij de kassa innemen om klanten nog eens extra op de actie te attenderen. Bij sommige knuffels was het een beetje lastig om ze achter te laten. De liefde voor alles pluizige word niet bepaald kleiner met de dag 😉


Brownies en Downies in het centrum van Sint-Oedenrode


Pino mag klanten bij de kassa op de actie attenderen


De kast naast Tony’s is perfect alleen het achterlaten van sommige knuffels viel zwaar

De knuffels bezoeken?
Brownies and Downies
Kofferen 1
5492 BL Sint-Oedenrode

Comments (1)

  • Super super lief, Maartje & team! De sfeer bij jullie is sowieso al fantastisch en het eten ‘goddelijk’ – zoals Melvin het noemt – maar jullie hebben ook nog eens het hart op de juiste plek!!

    Beantwoorden

Schrijf een reactie