Ode aan de Knuffel

Mijn missie

Na alle eerdere knuffel-projecten om kinderen in de hele wereld te helpen, ben ik nu het boek Ode aan de Knuffel aan het maken. Met de opbrengst ga ik een creatief evenement organiseren voor kinderen in Nederland die heel erg gepest worden, zodat ze zichzelf terug kunnen vinden en (her)ontdekken waarvan hun hartje gaat zingen.


 

 

 

 

Het boek

Ode aan de Knuffel wordt een prachtige verzameling van bijzondere knuffelverhalen van bekende en onbekende mensen en dieren. Foto’s en illustraties laten de ontroerende, verrassende en grappige anekdotes tot leven komen. De verhalen worden afgewisseld met tekeningen, gedichtjes en zelfs knuffelliedjes. Een mooie verzameling voor de hele familie.
Ode aan de Knuffel wordt een gebonden hardcover-boek van 210 mm x 280 mm met meer dan 60 bijdrages.
Het boek kan nu al besteld worden via bol.com.

Het evenement

In de zomer van 2021 zal ik een creatief evenement organiseren voor kinderen die heel erg gepest worden. Gepland zijn workshops van muziek en dans tot aan graffiti en airbrush, waarin kinderen kunnen (her)ontdekken waarvan hun hartje gaat zingen.
Zelf werd ik vroeger veel gepest. Door het organiseren van knuffelprojecten voor Peace by Melvin ben ik heel erg gegroeid. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en dat gun ik andere kinderen ook!

Ik heb jullie hulp nodig

Zoals bij al mijn eerdere projecten is het ook nu hartverwarmend te merken hoe mensen zich belangeloos inzetten voor Peace by Melvin. De meeste diensten voor Ode aan de Knuffel ontvang ik door de medewerking van vrijwilligers. Zonder hun hulp zou ik niet al zo ver zijn met de productie van het boek. Echter, ook voor dit project blijf ik jullie hulp nodig hebben. Wat dat is, dat zie je hier.